Juve gir Rafa ti dagers frist

The Times hevder at Juventus har gitt Benítez ti dager på å bestemme seg om han ønsker å ta over trenerjobben når den blir ledig etter sesongen. Benítez vil helst bli på Anfield. De utlånte.

Ifølge Tony Barrett i The Times har Rafael Benítez fått en frist på ti dager med å avgjøre om han vil ha den ledige trenerjobben i Juventus etter sesongslutt. Liverpool-manageren har bare unnagjort 12 måneder av en femårskontrakt med Liverpool, men Torino-klubben håper å dra nytte av Benítez' frustrasjon over mangel på økonomisk støtte etter at han skrev under ny avtale i fjor.

The Times skriver videre at Benítez vil foretrekke å bli værende i Liverpool, spesielt etter å ha sikret sentrale spillere som Fernando Torres, Pepe Reina og Steven Gerrard på langtidskontrakter. Juventus er imildertid klar til å finne ut hvor lysten han er på å fortsette på Anfield ved å tilby ham det overgangsbudsjettet han ønsker, men noe han ikke ser ut til å få på det nåværende tidspunkt i Liverpool.

Ultimatumet kommer i kjølvannet av en undersøkelse i Marca som antyder at Benítez er den manageren som flest Real Madrid-supportere vil ha som erstatter for Manuell Pellegrini, som forventes å forlate Santiago Bernabeu etter sesongen.

Liverpool har hatt en skuffende sesong, og kan ende utenom topp fire i Premier League, men det er ingen indikasjoner fra toppledelsen om at de ønsker å skifte ut Rafael Benítez.

Brasil-trener Dunga og Cagliari-trener Massimiliano Allegri er også på Juventus' liste over kandidater. Dersom Benítez ikke viser interesse for jobben, er de beredt til å oppgi interessen for ham.

De utlånte
Det har nesten vært full runde i League One og League Two i dag. Nathan Eccleston var ubenyttet reserve da Huddersfield vant 4-3 mot Walsall. Dean Bouzanis var verken på banen eller benken for Accrington Stanley i 1-2-tapet mot Port Vale. Robbie Threlfall spilte samtlige minutter da Bradford City beseiret Morecambe 2-0 hjemme.