Juve jager Rafa

Ifølge italiensk presse vil Juventus gjøre det de kan for å sikre seg Rafael Benitez som sin neste manager, om ikke nå så i tilfellet til sommeren.

Avisen Il Corriere Dello Sport tror at presidenten i Juventus, Jean-Claude Blanc, nå er på Merseyside for å prøve å overtale Rafael Benitez til å komme til Torino.

Cico Ferrara er fortsatt trener for den gamle dame, men ventes å bli avskjedighet med det første. Italiensk pressen synes enige om at Juve har blinket ut Benitez som erstatter, selv om man innrømmer at det er lite sannsynlig at så skjer nå. Det skal være en usikkerhet som også hersker hos Juventus, og plan B skal være å ha en eller flere midlertidige erstattere inntil man håper at Rafa eventuelt kan bli tilgjengelig etter denne sesongen.

Alberto Zaccheroni og Claudio Gentile er nevnt som midlertidige hovedtrenere, men den gamle storspissen Roberto Bettega skal også være i bildet.

Ifølge Il Corriere Dello Sport skal Juventus fokusere på to ting i sine forsøk på å overtale Rafael Benitez. Det ene er den vanskelige økonomisk situasjonen som han må håndtere i Liverpool. Det andre er spenningen som hersker mellom to likestilte amerikanske eiere. Avisen tror det kan være en mulighet for at Liverpool vil være glad for å få løst ut Benitez av en annen klubb, og at man dermed igjen eventuelt kan slippe å betale ut en eventuell stor kompensasjon til manageren.