Juventus alarmert av Reals Rafa-interesse

Rapporter fra Spania om at Rafael Benitez igjen er en av kandidatene som ny manager i Real Madrid, ser ut til å ha satt Juventus-ledelsen i alarmberedskap. Nye tidspunkter for U18-kamper.

Tabloidavisen Daily Mail hevder at Juventus vil trappe opp forsøket på å sikre seg Rafael Benitez som ny manager foran neste sesong, etter at det ble kjent at Real Madrid nok en gang har Liverpool-manageren i kikkerten. Fra Torino rapporteres det at Juve-president Jean-Claude Blanc holdt et seks timer langt møte med Benitez-agent Manuell Garcia Quilon i Milano på mandag.

For tiden fungerer Alberto Saccheroni som midlertidig manager i Juventus, men det er ikke ventet at den italienske veteranen har gjort nok til å få jobben permanent.

Torino-avisen Tuttosport hevder at en klausul i Benitez sin kontrakt med Liverpool er det springende punktet. Juventus må nemlig ifølge den italienske avisen betale Liverpool hele £14M for å løse Benitez fra kontrakten han har med Merseyside-klubben. Avisen hevder imidlertid at samtalene har kommet langt. Så langt at til og med sommerens transferbudsjett har vært diskutert.

Nye tidspunkter for U18-kamper
Liverpool U18 har fire kamper igjen å spille denne sesongen. Nå har to av disse blitt satt opp til nye tider. Det gjelder bortekampen mot Sheffield United, som nå skal spilles lørdag 17.april klokken 13.00 i stedet for klokken 12.00. I tillegg er hjemmekampen mot Leeds blitt flyttet til torsdag 29.april, med avspark klokken 12.00. Opprinnelig tidspunkt var onsdag 28.april klokken 16.00.