Juventus venter til sommeren?

The Guardian hevder at Juventus allerede har laget utkastet til en kontrakt som italienerne håper skal lokke Rafael Benitez til klubben til sommeren.

Den seriøse engelske avisen skriver at Juventus kommer til å gi Ciro Ferrara sparken i løpet av kort tid, og vil deretter ansette en ny mann på kortidskontrakt for deretter å foreta et fremstøt overfor Rafael Benitez og Liverpool etter sesongslutt.

Journalist Andy Hunter skriver at Juventus hadde håpet å få fatt i Benitez umiddelbart, men Juventus-ledelsen skal ha innsett at de vil ha større sjanser til å lykkes med sitt fremstøt i sommer, når Benitez sin posisjon på Anfield blir tatt opp til evaluering av Liverpool-styret. Innen den tid håper sikkert Juventus også at Benitez har fått nok av Anfield-klubbens interne problemer, spesielt dersom Liverpool ikke skulle lykkes med å tiltrekke seg en ny investor.

Den tidligere Juventus-forsvareren Claudio Gentile og tidligere Milan- og Udinese-trener Alberto Zaccheroni skal være de fremste kandidatene til lede Juventus frem til sommeren.