Kan ta to år å avgjøre stadionsaken

Liverpool Echo skriver at det kan ta inntil to år før NESV tar en beslutning i stadionsaken. Henry håper på en avgjørelse innen et år.

Flere indikasjoner om eiernes syn på stadionsaken kom frem i ettermiddag, skriver Liverpool Echo.

Det antas at det kan ta amerikanerne inntil to år å avgjøre om det skal bygges nytt stadion i Stanley Park eller gå for fornyelse av nåværende Anfield.

John W Henry vet at nytt stadion er å foretrekke fremfor å renovere Anfield hvis de skal konkurrere i toppen av Premier League med FIFAs økonomiske Fair Play-regler.
- Vi har behov for stadionforandringer, enten det er å bygge nytt stadion i Stanley Park eller vi ombygger og renoverer Anfield. Hvis du bygger et stadion, er det gjeld involvert. Selv Arsenal måtte låne for å bygge Emirates, uttaler John W Henry til Sky Sports.

- Det er begrenset hva du har i inntekter. Det betyr at vi må skape inntekter verden over. Vi må generere innekter, og det er det vi er meget gode til.

- Da vi kom til Boston, brukte vi tre år til å finne ut om vi skulle bygge nytt stadion eller renovere det gamle.

- Vi må være raskere. Forhåpentligvis innen et år, men jeg ønsker ikke å sette en bestemt tidsskala når vi vil ta avgjørelse. Hvis man skal bygge nytt stadion, tar det tid.