Keeper med målsetting om rød fremtid

Peter Gulacsi innser at han er tredjevalg mellom stengene i Liverpool, men vet at Liverpool har tro på ham. Lærer mye av Pepe Reina.

Peter Gulacsi er for tiden på sitt andre låneopphold i Tranmere, og spilte sine 15. kamp for Merseyside-klubben i går mot Carlisle. Ungareren vet at han er tredjevalg mellom stengene, bak Pepe Reina og Brad Jones, i Liverpool, men de røde har gitt signaler om at de ser en fremtid på Anfield for 20-åringen.
- Jeg trives i Tranmere, sier Peter Gulacsi til Liverpool Daily Post.

- Jeg ønsket å dra tilbake etter å ha spilt der forrige sesong. Jeg liker å være en del av laget og være blant guttene i gruppen. Seniorfotball er mye mer konkurransedyktig enn å spille med reservene.

- Jeg er realistisk angående meg selv. Jeg vet at jeg er nummer tre i rekken i Liverpool, og jeg sier ikke at jeg bør spille. I øyeblikket er de to andre bedre keepere. Jeg må ha fokus på min fremgang og spille så godt jeg kan. Jeg forsøker alltid å gjøre mitt beste på trening.

- Jeg vet Liverpool tror at jeg har en fremtid, så jeg må sørge for at jeg alltid gjør mitt beste.

Gulacsi har tidligere fortalt hvor mye han lærer av trener Jon Achterberg, men Pepe Reina også viktig for keeperens utvikling.
- Han er en god proff og en flott person. Bare ved å se ham på trening kan du alltid plukke opp noen små ting og lære fra.

- Hovedtingen å lære fra ham er ikke bare målvaktsarbeid og det å stoppe skudd. Det er hvordan han spiller og gir støtte til resten av laget, i måten han kommer ut og hans distribusjon. Han er en svært komplett keeper. Dagens keepere må være den 11. utespilleren og spille høyrere opp i banen for å støtte laget.