Kelly håper på fornyet tillit

Martin Kelly håper å beholde plassen i startoppstillingen mot Wigan, Han håper å kunne utfordre Glen Johnson om backplassen fremover. Viktig å ta tre poeng på DW Stadium.

Martin Kelly hadde kun spilt 30 minutter i Premier League, mot Portsmouth, før han fikk beskjed to timer før kampstart mot Chelsea at han måtte inn for en lyskeplaget Glen Johnson.
- Jeg trivdes virkelig på søndag. Jeg bare håper at jeg gjorde nok til å få en ny sjanse mot Wigan, uttaler Kelly til Liverpoolfctv.

- Du er bare så god som du viste i forrige kamp. Hvis det ender med at jeg spiller mot Wigan, må jeg vise sjefen hva jeg kan gjøre i den posisjonen igjen.

- Det ville bety mye å få spille fordi det var min ambisjon som ung gutt å få sjansen og så gjøre nok til å beholde plassen.

- Det er bra å legge press på seniorspillerne og utfordre Glen Johnson på høyrebackposisjonen. Vi alle vet hvor god Glen er. Han er også høyreback for England, så jeg vet størrelsen på oppgaven min.

Kelly demmet godt opp for Ashley Cole og Florent Malouda på søndag.
- Jeg likte å spille mot Malouda, og det var mitt hovedfokus å stoppe ham

- Det var en god test for en ung gutt som meg å spille mot ham og Ashley Cole, men jeg kunne ikke ha gjort det uten resten av spillerne. De hjalp meg mye.

- Raul Meireles spilte foran meg. Han var viktig. Han er en kvalitetsspiller. Han lytter hele tiden. Jeg synes vi spilte bra sammen.

- Stemningen var utmerket. Jeg husker jeg var på tribunen og så oss spille i Champions League. Jeg nøt stemningen, men det å spille mot Chelsea var enda bedre.

Liverpools har vunnet de fire seneste kampene, men har ikke maktet å vinne på DW Stadium de to seneste opptredene.
- Det er viktig å fortsette slik og forsøke å ta tre poeng mot Wigan. Hver kamp er vanskelig. Premier League bli tøffere og tøffere for hver sesong, så vi må gå ut der, prestere bra og vinne.

- Dette er en helt annerledes kamp enn mot Chelsea. Vi må spille vårt eget spill og få resultatet vi ønsker.

- Det vil bli vanskelig, og det er en vanskelig bane å spille på. De har noen gode spillere, men forhåpentligvis vil vi være gode nok til å vinne.

- Wigan spiller god fotball under Roberto Martinez. Han liker at lager spiller ballen.  De kan slå de beste lagene på en kampdag, men våre supportere vil støtte oss. Forhåpentligvis vil det bli en god kveld for oss.

- Vi har to bortekamper nå med Stoke på lørdag. Det vil bli ytterligere en utfordring for oss, men vi ønsker å holde denne rekken gående. Vi skal stå sammen og forsøke å få to gode resultater.

Dersom Kelly får spille, kan han møte Charles N’Zogbia som har vist god form for ”The Latics” denne sesongen,
- Han har vært deres beste spiller nylig, men jeg kan ikke la det bringe meg ut av fatning. Hvis jeg spiller, vil jeg behandle ham som hvilken som helst annen spiller.

- Jeg er sikker på at jeg de første fem minuttene, dersom jeg får sjansen, vil gå inn i en takling og la ham få føle hvor jeg er.