Kelly håper på nye sjanser

Martin Kelly håper han nå er ferdig med skadene, og håper på spilletid for førstelaget allerede i kveldens kamp. Unggutten føler ser sterkere og bedre etter ankelskaden.

Martin Kelly fikk sjansen på høyrebacken mot Lyon i oktober, og svarte med å være Liverpools beste spiller den kvelden. Dessverre ble han skadet da han forsøkte å forhindre at Lyon scoret, og dermed måtte unggutten klare seg uten fotball i tre måneder - i en periode der han garantert ville fått mye spilletid på grunn av store skadeproblemer på mer rutinerte forsvarere.

- Ankelen føles bra nå, og det er fint å være frisk igjen uten noen problemer. Forhåpentligvis har jeg lagt skadene bak meg nå, og kan ta opp kampen. Jeg var fornøyd med prestasjonen min mot Lyon, og følte det gikk bra. Jeg håper jeg kan få flere sjanser og få vist meg frem, sier Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Skaden kom på en dårlig tid for meg, fordi jeg kunne fått flere sjanser. Slik er fotballen, og du må komme deg over skadene og komme tilbake sterkere.

- Jeg forsøkte å klarere ballen på streken, men endte opp med å vri ankelen. Hver gang jeg forsøkte eg igjen i trening etter rehabilitering fikk jeg smerter i ankelen. Jeg har brukt mye tid i styrkerommet for å gjøre ankelen sterk igjen, og har jobbet med fitnesstrenerne. Det føles sterkere nå, og jeg føler meg bra.

- Nå må vi glemme Wigan-kampen, og forhåpentligvis kan vi få et godt resultat for å komme oss videre til neste runde i Europa League. Et bortemål er alltid viktig i cup, og med den siste kampen på Anfield kan det gi oss et skikkelig løft.

Kelly fikk spilletid da de røde slo ut Unirea i Romania.

- Det var godt å være tilbake. Da jeg kom inn var det ikke noe press på meg, fordi vi hadde kontroll på kampen. Det var godt å spille med førstelaget igjen. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt for å være klar når manageren trenger meg. Forhåpentligvis scorer vi tre mål i førsteomgang så jeg kan få spilletid i andreomgang, avslutter Kelly.