Kjempematch ga søvnproblemer

Lucas Leiva fikk problemer med å sove etter å ha storspilt mot Chelsea i går. Liverpool-eier John W. Henry håper at gårsdagens seier er en indikasjon på hva Liverpools supportere har i vente fremover.

Lucas Leiva var aktiv på Twitter i går kveld og natt, da han fikk problemer med å sove etter 2-0 seieren over Chelsea.

- Anfield var helt utrolig i dag. Takk alle røde supportere. Denne seieren vil gi laget mye selvtillit til å holde dette gående. Flott gjort, alle røde, lød den første meldingen fra brasilianeren.

- Nå skal jeg legge meg, for jeg er veldig trøtt. I morgen skal vi begynne å tenke på neste kamp. God natt, fulge han opp en time senere, rundt midnatt.

Enda en time gikk, før han var tilbake med følgende melding på Twitter:

- Jeg klarer ikke å få sove, så jeg sto opp igjen for å la dere vite at Paul McCartney spiller i min hjemby i Brasil, Porto Alegre.

Liverpool-eier John W. Henry benyttet også Twitter i går kveld, for å vise hvor godt fornøyd han var med seieren over Chelsea.

- En indikasjon på hva som kan skje når denne gruppen spiller som et lag? Det andre målet var ren perfeksjon. Nå har jeg lært hva et veldig blankt ark er, meldte han sent i går kveld.

Vi skylder å gjøre oppmerksom på at uttrykket «clean sheet» - blankt ark - er en engelsk fotballfrase for å holde nullen. Henry hørte tydeligvis denne frasen for første gang i går.

- Jeg trodde ikke det var mulig, men Anfield var enda mer elektrisk og spennende enn det jeg fikk oppleve på torsdag, skriver Henrys kone, Linda Pizutti, på sin Twitter-konto.

- Vi hadde med noen Red Sox-folk over på deres første kamp, og de ble helt overveldet over lidenskapen, humoren og kraften til LFC-supporterne, fortsetter hun.

- Energien fra The Kop hjalp LFC til å holde unna for Chelsea, serielederen i Premier League. Liverpools fjerde strake seier. Spektakulært, avslutter hun.