Komplett prisoversikt Ving

Fredag klokken 12 ble pakketurene for kommende sesong lagt ut. Her følger en komplett prisoversikt på alle kamper. Det er fortsatt ledige turer på alle toppkampene.

Til tross for stor pågang da pakkene ble sluppet fredag er det faktisk fortsatt ledige turer på alle kampene. Du finner komplett oversikt over hele turprogrammet her: Turprogram 2010/2011.

 

 

For å finne pris på kampen du ønsker å reise på må du gjøre et søk på den helgen du vil over på, og velgee antall netter du skal være borte og hvilket hotell du vil bo på. Da kommer pris og salgsinformasjon opp på den pakken du har valgt.

For å gi enda bedre oversikt over tilbudet og priser kan du klikke opp hele prisoversikten her. Da vil du enklere kunne se hva som gjelder av priser.

OBS: Enkelte valg kan nå være utsolgt – det finner du først ved å gjøre en konkret søkt (klikk på linken for Turprogram).

Klikk her for tips og råd om bestillingen.

Vi gjør oppmerksom på at disse turpakkene er et samarbeid mellom Ving og Supporterklubben og at de reisende derfor må være medlemmer hos oss.
Her kan du melde deg eller andre inn i Supporterklubben.

Ving kan også kontaktes på:

Email: [email protected]

Telefon: 2315 5850