Konchesky glad for å være rød

Paul Konchesky har gitt sitt første intervju som Liverpool-spiller, og de rødes nye nummer 3 gleder seg til å ta fatt på sin Liverpool-karriere. 29-åringen håper å vinne troféer med klubben, og skal spille i Carraghers testimonial på lørdag.

Liverpoolfc.tv har gjort det første intervjuet med Liverpools nyankomne venstreback, og Roy Hodgsons siste kjøp gleder seg til å komme i gang i sin nye klubb.

- Jeg er veldig glad for å være her. Jeg kan knapt vente på å komme i gang, og ser virkelig frem til utfordringen.

Var det en vanskelig avgjørelse for deg å reise fra Fulham og London?

- Nei, ikke når en klubb som Liverpool ønsker deg. Du ser på deres historie og bakgrunn, og de er en av de mest kjente navnene i fotball. Det hjelper meg også at jeg kjenner manageren godt. Når Liverpool ville ha meg var det et enkelt valg.

Du føler deg vel hjemme med en gang med alle disse sørlige aksentene rundt her, fra folk som Joe Cole, Glen Johnson og Jonjo Shelvey?

- Ja, det er noen her fra London, og jeg kjenner dem ganske godt. Forhåpentligvis vil jeg bli kjent med de andre spillerne også.

Hvordan føles det å skulle jobbe med Roy Hodgson igjen?

- Jeg gleder meg til det. Jeg vet hva manageren ønsker, og han vet hvordan jeg er. Jeg hadde fine tider med han i Fulham i to og et halvt år. Han gjorde det veldig bra for Fulham, og forhåpentligvis kan vi ha suksess i Liverpool, og oppnå større og bedre ting.

Var Roy en viktig årsak for at du signerte for Liverpool?

- Ja, en av dem, men når Liverpool kommer og banker på døren så sier du ikke bare nei.

Liverpool har vært på jakt etter en venstreback i hele sommer. Hvor glad er du for at Roy valgte deg?

- Det er gledelig. Jeg har kjent manageren en stund nå, og han vet hva jeg kan. Forhåpentligvis kan jeg bidra med det i Liverpool, og gjøre laget sterkere.

Pratet du med Danny Murphy, som var en favoritt her i sin tid i klubben?

- Ja, og Danny pratet veldig positivt om klubben. Han fortalte meg hvor bra klubben var drevet, hvor bra den er, og hvor spesiell den er å spille for. Han fortalte meg at jeg kom til å elske hvert minutt av det.

Hvor mye ser du frem til å spille sammen med spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres?

- Jeg gleder meg veldig til det. Jeg ønsker bare å komme i gang raskt, finne meg til rette og forhåpentligvis kan vi gjøre det bra i år.

Gleder du deg til å spille foran The Kop?

- Jeg har spilt mot Liverpool på Anfield, og supporterne er alltid fantastiske for sitt lag, og gir dem god støtte. Jeg ser frem til å spille foran dem for Liverpool.

Hva håper du å oppnå med Liverpool?

- Jeg ønsker å vinne troféer. Jeg tror denne klubben er kapabel til å gjøre det, og forhåpentligvis kan vi starte i år.

Du oppnådde stor suksess i Europa League med Fulham da dere kom til finalen forrige sesong. Ser du frem til å spille for Liverpool i Europa?

- Det gleder jeg meg veldig til. Liverpool har store tradisjoner i Europa. Vi kom til finalen med Fulham forrige sesong, men forhåpentligvis kan vi gå et steg lenger i år, og vinne den med Liverpool.

Første gang Konchesky kommer til å spille på Anfield i rød trøye er i lørdagens testimonial for Jamie Carragher.

- Jeg ser frem til å spille i Jamie sin testimonial, og det vil bli en stor dag for han. Det vil bli fint å spille foran The Kop som Liverpool-spiller for første gang, og det vil hjelpe meg med å bli vant med det. Jeg kan bare gå ut der og kose meg, sier Liverpools nye nummer 3.

- Jeg har mye respekt for Jamie og alt han har oppnådd i denne klubben. Han har vært i Liverpool i lang tid, og for noen å gjøre det, i en så stor klubb, så må du ha noe ved deg.

- Dersom du noen gang behøver noen å se til, og å få råd av, så bør du se mot Jamie. Han er en god proff og gjør alt slik det skal bli gjort, avslutter Konchesky.