Konchesky håper Webb legger lista høyt

Paul Konchesky oppfordrer dommer Howard Webb til å legge lista høyt, og ikke blåse i stykker kampen, foran morgendagens batalje på Old Trafford.

Howard Webb dømte også tilsvarende oppgjør i fjor, og delte da ut fem gule kort – to til Manchester United og tre til Liverpool. Det Liverpool-fansen husker ham for er imidlertid det tvilsomme straffesparket som fikk United inn i kampen igjen, ikke mange minuttene etter at Liverpool hadde tatt en tidlig ledelse.

Paul Konchesky håper at Webb har kampens størrelse og betydning i tankene når han utfører sin dommergjerning i morgen, og lar kampen gå sin gang uten å blåse den i stykker.

- Man trenger en sterk og fornuftig dommer som ikke strør om seg med gule og røde kort i en kamp som dette. Som spiller kan du ikke holde noe tilbake i en slik kamp. Det er en kamp av enorm betydning, og det vil forhåpentligvis en fornuftig dommer være klar over, uttaler venstrebacken til Daily Mail.

- Personlig kommer jeg til å gå ut og spille mitt vanlige spill. Jeg ønsker å gå ut på banen og vinne kampen, og som lag må vi bare spille vårt eget spill, legger han til.

- United har ikke funnet formen ennå, og forhåpentligvis lar vi dem ikke finne den mot oss. Får vi en god start, får vi stilnet fansen deres. Da kan vi legge ytterligere press på dem, og forhåpentligvis vinne kampen.