Konchesky om Hodgson

Konchesky forteller om Hodgsons egenskaper som manager, og tror han er den rette til å ta Liverpool videre. Backen synes han utviklet seg mye under Hodgson i Fulham.

Roy Hodgson hentet Paul Konchesky fra sin tidligere klubb Fulham på overgangsvinduets siste dag. Venstrebacken synes mener Hodgson gjorde en god jobb i Fulham i de to årene de arbeidet sammen i London-klubben. 29-åringen tror at Hodgson kan ta Liverpool fremover.

- Jeg vil si at han er en rolig karakter. Så lenge du prøver og gjør det han ber deg om, så tror jeg han er mer enn fornøyd, sier Konchesky til LFC weekly.

- Spillet mitt har sikkert utviklet seg under ham de seneste par årene. Han har brakt meg en lang vei. Jeg har modnet og vokst opp, og han har vært en stor del av det.

- Det var vanskelig da han kom til Fulham fordi vi var nær bunnen av tabellen, men laget ble bedre de to hele sesongene han var der, og alle visste hva han ville.

- Jeg tror han har litt av alt. Han jobber veldig hardt, spesielt på treningsfeltet. Han forbereder laget veldig godt, og alle vet hva de skal gjøre.

- Jeg tror dere kan se på de mer enn to årene han var i Fulham at klubben hadde fremgang.

- Jeg er sikker på at han vil få laget her organisert og at vi virkelig vil jobbe for hverandre. Forhåpentligvis vil han bringe tilbake gamle tider til Liverpool, og at laget kan vinne sølvtøy igjen.