Konchesky ser frem til ligafotball

Paul Konchesky fikk spille en omgang i Jamie Carragher sin testimonial i går, og gleder seg nå til å spille ligafotball med sin nye klubb. 29-åringen gleder seg til å få spille i en toppklubb.

Roy Hodgson hentet inn sin venstreback Paul Konchesky på overgangsvinduets siste dag. 29-åringen med fortid i London-klubbene Charlton, Tottenham, West Ham og Fulham fikk spilt en omgang i gårsdagens testimonial, og gleder seg nå til alvoret begynner med ligafotball.

- Jeg er 29 nå, og dette er min siste sjanse til å spille på det høyeste nivået. Det er hvor Liverpool er, og jeg ser virkelig frem til det, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Jeg ser nå frem til mitt nye liv, med å spille på veldig høyt nivå. Jeg klarer knapt vente på å ta på meg Liverpool-drakten i Premier League. Det er en svær klubb, og et stort steg for meg. Jeg ønsker bare å gi alt jeg har, og ta det derfra.

- Jeg har fått tre-fire dager med trening, og selv om det har vært få spillere her har det vært en god uke, og forhåpentligvis får jeg nyte det snart. Det var fint å være involvert i Carragher sin testimonial, og å ha på seg Liverpool-drakten. Kampen gikk litt saktere enn Premier League, men det var fint for Jamie.

- Jeg er glad for at alle spillerne kom tilbake hit for han. De respekterer han åpenbart mye, og han har mye respekt innad i laget. Han ser fysisk bra ut, og jeg tror han har noen år igjen. Forhåpentligvis blir det hos Liverpool, avslutter Konchesky.