KRC Genk res - Liverpool res 1-3

Liverpools reservelag vant 3-1 borte mot belgiske KRC Genk i en treningskamp på fredag. Alexander Kacaniklic, Dani Pacheco og Gerardo Bruna nettet for de røde.

Lverpools reservelag beseiret KRC Genk 3-1 på Cristal Arena. Alexander Kacaniklic ga gjestene i ledelsen i det 26.minut. Belgierne utlignet i det 71.minutt, men Dani Pacheco sendte John McMahons mannskap tilbake i føringen tre minutter senere. Innbytter Gerardo Bruna fastsatte sluttresultatet til 3-1 i de rødes favør.

KRC Genk stilte også med sine reserver. De byttet hele laget i pausen, og brukte stort sett 16-, 17- og 18-åringer i andre omgang.

Liverpool og KRC Genk kom nylig til enighet om et tett samarbeid de kommende sesongene.

Liverpools startoppstilling: Hansen, Flanagan, Mavinga, Ayala, Palsson, Irwin, Saric, Amoo, Dalla Valle, Pacheco og Kacaniklic.

Kilde: krcgenk.be