Krever høy pris for Yossi

Rafael Benítez skal i følge britiske tabloider ha satt en prislapp på hele £10 millioner, dersom israeleren skal få forlate klubben til fordel for de regjerende ligamesterne. City kjøpte ikke angriper.

I følge den britiske tabloidavisen Daily Mail har Rafael Benítez bestemt seg for å være knallhard i forhandlinger med Chelsea om Yossi Benayoun. Selv om Rafa må selge unna spillere for å få midler til forsterkninger, skal han være så lite lysten på å selge til de regjerende mesterne at han har satt en prislapp på £10 millioner for 30 år gamle Benayoun.

Benayoun skal være veldig interessert i å komme seg bort fra Liverpool, og Aston Villa skal være en annen klubb som er interessert - når de nå ser ut til å miste James Milner til kjøpekåte Manchester City. Rafa skal foretrekke å selge Yossi til en utenlandsk klubb, og en avtale til Spartak Moskva for £6 millioner skal være en mulig løsning.

City kjøpte ikke angriper
Manchester City har over lenger tid blitt linket til Fernando Torres - ettersom de er en av tre klubber i verden som vil være i stand til å betale Liverpools skyhøye pris på angriperen. Roberto Mancini har blant annet innrømmet at spanjolen står på hans handleliste - noe som har gjort Rafa Benítez og Liverpool rasende.

De siste dagene har det virket klart at de har skiftet litt fokus, og har blitt sterkt linket til Wolfsburg-spissen Edin Dzeko. Bosnieren hadde en klausul i kontrakten sin som sa at han kunne forlate den tyske klubben dersom noen la 40 milioner euro på bordet innen mai måned 2010. City droppet altså å gjøre dette, og dermed ser det ut til at målmaskinen forblir i Bundesliga.

Mange tror derfor at City nå vil trappe opp kampen om Fernando Torres - som virker usikker på hva fremtiden bringer på Anfield.