Kuyt drømmer om trofeer

Dirk Kuyt håper å vinne et trofé i sin tid i Liverpool. Europa League kan være en mulighet denne sesongen. Portugisisk dommer i Utrecht.

Dirk Kuyt venter fortsatt på sitt første trofé for Liverpool. Hans eneste tittel så langt i karrieren kom med dagens motstander Utrecht i den nederlandske cupen i 2003, men har fortsatt tro på at han får oppleve å vinne edelt metall på Anfield.
- Jeg har fortsatt tro på at vi kan klare det. Det har gått fire år uten at Liverpool har vunnet noe, uttaler Dirk Kuyt ifølge Liverpool Daily Post.

- Noen ganger kan du være meget nær og gå glipp av det, og det har uheldigvis skjedd med meg. Vi har havnet på andre plass i Premier League og tapt en Champions League-finale.

- Vi var nærme, og en ting vi kan gjøre er å jobbe hardt og ha troen. Det siste og eneste trofeet jeg har vunnet så langt var cupen i Nederland. Jeg håper det ikke er mitt siste.

- Alle spillerne i Liverpool ønsker å vinne så mange trofeer som mulig, så vi er svært skuffet over å være ute av Carling Cup. Slikt skjer, men vi ser nå frem til neste kamp. Og vi ønsker definitivt å gjøre det bra i Europa League.

Portugisisk dommer
Duarte Gomes fra Portugal er oppnevnt av UEFA til å dømme FC Utrecht-Liverpool.