Kuyt føler med uheldige Agger

Dirk Kuyt føler med Daniel Agger etter at midtstopperen var meget uheldig å score selvmål da Danmark møtte Nederland i går. Pepe Reina registrerer samme stemning i den spanske troppen som da de vant EM i 2008.

Nederland vant 2-0 mot Danmark i går. Dirk Kuyt avgjorde kampen med sin scoring i det 85. minutt, men det var en uheldig nettkjenning like etter sidebyttet som ga Nederland initiativet i kampen. Forsvarer Simon Poulsen headet i Daniel Aggers rygg og ballen fant veien til mål. FIFA har i ettertid kreditert Agger for selvmålet. Dirk Kuyt har sympati for klubbkameraten.
- Jeg føler med ham. Han er en god venn og meget flott forsvarer. Danmark var veldig, veldig uheldige. Frem til det målet hadde de vært veldig sterke defensivt og gjort det veldig vanskelig for oss. De skapte også en eller to problemer for oss, uttaler Kuyt ifølge Daily Star.

Dirk Kuyt merker at at det er slitsomt å spille i høyden.
- Det handler ikke om å løpe rundt i 90 minutter, det er ikke saken. Hvis du tar to kjappe sprinter etter hverandre, merker du det godt. Det var tilfelle i dag, selv i første omgang.

God stemning i den spanske troppen
Spania er en av favorittene til å vinne VM, og spanjolene spiller sin første kamp mot Sveits i morgen. Pepe Reina prøver å dempe forventningene.
- Vi er fokusert på VM, men det finnes ingen lett motstander. Men overraskelsene i de andre gruppene er en advarsel til oss. Mange vurderer oss til å være den store favoritten til tittelen. Det er positivt, men ingen i troppen tar av, påpeker Reina ifølge Daily Mirror.

- For oss er hver kamp son en finale, og den første er mot Sveits. Vi er ikke interessert i hvem vi kanskje får i andre runde. Vi er fokusert på å komme oss videre. Vi håper det blir som gruppevinnere.

- Spania har jobbet med stor intensitet og stemningen er utrolig. Jeg registrerte den samme stemningen og besluttsomheten før vi vant EM 2008.

- Som tropp står vi sammen. Vi er mer som en klubb enn et landslag. VM er en lang turnering. Vi er bare kommet et par dager av gårde, men troen finnes.

Pepe Reina mener VM-ballen har skapt problemer for keeperne innledningsvis i mesterskapet.
- Det som skjedde med Green var ren uflaks, men han er fortsatt en god keeper. Mange keepere har kritisert ballen. I noen kamper har vi sett at det har blitt farlig når spillere har skutt fra langt hold. I Sør-Afrika er ballen hovedfienden til keeperne.