Kuyt håper Gerrard blir i klubben

Kuyt vet ikke hva som vil skje med Gerrard etter VM. Alle spillerne er opptatt av sin fremtid og hva som skjer i klubben. Akkurat nå er det viktigst å ha fokus på VM. Kaka oppforder Gerrard til å komme til Real Madrid.

Dirk Kuyt vet at spekulasjonene rundt fremtiden til flere Liverpool-spillere, spesielt Steven Gerrard, vil øke straks VM er over. Nederlenderen har snakket med kapteinen i Sør-Afrika, men har ikke diskutert Real Madrids interesse for Gerrard. Kuyt vil bli svært oppskaket om Gerrard forlater klubben.
- Jeg ville ikke like å se Stevie G dra. Alle ønsker å beholde Stevie i klubben. Han er lagets kaptein. Han er veldig viktig. Hans hjerte blør for Liverpool, uttaler Dirk Kuyt ifølge diverse engelske tabloidaviser.

- Så det må et meget godt tilbud til eller en veldig god klubb dersom han vil ønske å reise. Jeg vet imidlertid ikke hva som vil skje. Det er bare opp til ham og klubben.

- Jeg har snakket med Stevie mens jeg har vært her. Vi ønsker hverandre alt det beste før kampene begynner, men vi har bare pratet om fotball, ikke om hans fremtid.

- Jeg prøver bare å legge til side hva som skjer i Liverpool. Det var mentalt en vanskelig sesong. Vi vant ingen trofeer. Men da jeg sluttet meg til Nederland, ga manageren meg en uke fri, så jeg har hatt tid til å hente meg inn, tid til å rense hodet.

- Etter VM får vi se hva som skjer. Hver fotballspiller tenker på sin fremtid. Alle ønsker å vite hva som skjer i klubben. På dette tidspunktet er det viktigere å ha fokus på fotballen her og VM.

Kaka oppfordrer Gerrard til å komme til Real Madrid
Real Madrids Kaka mener Steven Gerrard bør slutte seg til den spanske toppklubben.
- Han er en av få spillere i verden som har ferdighetene til å være Madrid-spiller. Jeg oppfordrer ham til å komme til Madrid. Hvis du aldri får spilt for Madrid, vil det være noe som mangler. Det er ingen større bedrift enn å bære Madrids hvite trøye.

- Hans neste kontrakt vil være hans siste store, og det er et stort valg, ikke bare finansielt, men også når det gjelder hva du kan vinne.