Kuyt holder koken

Ingen Liverpool-spillere har spilt flere kamper enn Dirk Kuyt denne sesongen, men nederlenderen føler seg fortsatt i fin form. Steven Gerrard frustrert over svak borteform. Lazio-back linkes.

Dirk Kuyt spilte sin 45.kamp for Liverpool denne sesongen mot Birmingham på søndag. Kun Jamie Carragher matcher det antallet. Hollenderen insisterer imidlertid på at han føler seg frisk og rask når bare en drøy måned gjenstår av sesongen.

- Jeg føler meg i fin form, og forhåpentligvis får jeg spille mange kamper til, uttaler Kuyt til Liverpool Echo.

- Jeg ønsker å spille i alle, om mulig. Jeg vet det er mye forlangt når du spiller for Liverpool FC, som deltar i 4-5 forskjellige turneringer. Min oppgave er å være i best mulig form, og så får jeg håpe at manageren finner plass til meg i lagoppstillingen. Det er alltid hyggelig å være en viktig brikke for laget, fastslår han.

Gerrard frustrert over svak borteform
Kaptein Steven Gerrard er frustrert over Liverpools svake prestasjoner på bortebane denne sesongen.

- Dersom ligamesterskapet og trofeene ble delt ut bare basert på hjemmeform, ville vi hatt en god sesong. Men vi har ikke vært gode nok på bortebane. Det er bare å se på statistikken. Den lyver ikke, sier Gerrard til LFC Magazine.

- Prestasjonene på bortebane har vært frustrerende. Men det er fortsatt noen kamper til å rette på inntrykket, og snike seg inn blant de fire beste, legger han til.

Men med bare fem kamper igjen, innrømmer kapteinen at det blir tøft.

- Utfordringen nå blir å avslutte sesongen sterkt, både for meg personlig og for laget. Jeg er alltid ærlig med meg selv. Jeg vet når jeg er i form og når jeg ikke er det, og når jeg har prestert svakere enn jeg burde gjøre. Etter hver eneste kamp er jeg fullstendig klar over om jeg har prestert som forventet eller ikke.

- Det har vært en frustrerende sesong på det personlige plan også, med skader og formsvikt. Jeg har ikke nådd det nivået jeg ønsker å spille på, men det er heller ikke alltid mulig. Det må jeg akseptere.

Lazio-back linkes
Den britiske tabloidavisen The People, som ikke alltid er helt til å stole på, linker Lazio-forsvarer Aleksandar Kolarov til Liverpool. Kolarov er venstreback på det serbiske landslaget.