Kuyt imponert over Maxi

Maxi Rodriguez var en av Liverpools beste spillere mot Birmingham, og lagkamerat Dirk Kuyt skryter av nykommeren. Nederlenderen mener at argentineren bidrar til å heve sine medspillere.

Maxi Rodriguez kom fra Atletico Madrid under transfervinduet i januar, og har bidratt til ekstra konkurranse om plassene på Liverpools lag. De siste kampene bærer bud om at argentineren er i ferd med å bli varm i den røde trøya.

- Jeg synes han spiller bedre og bedre. Maxi fremstår som en kvalitetsspiller, og jeg er imponert over hvor raskt han har funnet seg til rette, uttaler Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Han har kommet fra et annet land og snakker et annet språk. Men han forsøker hele tiden å gjøre sitt beste for laget. Han har vært viktig i de kampene han har spilt. Hans ankomst betyr at troppen også har blitt litt større og definitivt bedre, legger nederlenderen til.

- Det betyr at alle må kjempe litt ekstra for plassen sin, og det er alltid bra. Jeg vet at de spanske spillerne hjelper Maxi mye. Du ser av spillet hans at han har klart omstillingen til engelsk fotball raskt, og at han er en toppspiller.