Kuyt kan rekke Chelsea

Dirk Kuyt kan bli friskmeldt til Chelsea, sier Roy Hodgson. Glen Johnson er tvilsom til søndagens kamp mot Bolton, mens Ryan Babel ventes å bli klar og Daniel Agger er ute.

Roy Hodgson har oppsummert skadesituasjonen for Liverpool pr. i daq:

Dirk Kuyt: - Dirk har vist utrolig fremgang. Normalt skulle han ikke ha kommet så langt med sin ankel som han har, men det ser bra ut. Jeg tror ikke han vil bli klar denne helgen, men kanskje den påfølgende helgen.

Glen Johnson: - Med Glen er det litt hipp som happ om han blir klar til søndagens kamp. Han er på bedringens vei, men fortsatt ikke 100 prosent.

Ryan Babel: - Ryan fikk en stygg smell i vennskapskampen mot Huddersfield. En spiller landet på ham og han fikk et kne i ribbeina. Heldigvis er det ikke snakk om verken brudd eller brist. Det er nå et spørsmål om når smertene blir borte og når han orker å spille igjen. Det er ikke en alvorlig skade, men det kan gå et par dager til før han er klar igjen.

Fabio Aureli - Fabio er frisk. Vi ønsket å gi ham litt kamptrening, da han dessverre har mistet mye etter kampen mot Trabzonspor. Det medisinske apparatet har bygget han opp igjen og han gjorde det bra i 20 minutter mot Napoli. Han spilte en time i går (mot Huddersfield), slik at han definitivt er på vei tilbake.

Daniel Agger: Ingen sitater fra Hodgson, men manageren skal ha bekreftet at dansken fortsatt er et godt stykke fra å være kampklar igjen.