Kuyt usikker på fremtiden

Dirk Kuyt innrømmer at han er usikker på egen fremtid og hva som vil skje med ny manager i Liverpool. Foreløpig har han fokus på VM. Han har fortsatt to år igjen av kontrakten med de røde.

Liverpool har ennå ikke ansatt ny manager etter Rafael Benítez. Tidligere har Fernando Torres, Steven Gerrard og Javier Mascherano uttrykt usikkerhet om fremtiden ligger på Anfield, og nå gjør Dirk Kuyt det samme. I øyeblikket ønsker han bare å konsentrere seg om VM og den kommende 1/8-finalen mot Slovakia på mandag. Så får han se hva som skjer når mesterskapet er over.
- Jeg holder bare fokus på VM, uttaler Dirk Kuyt ifølge Liverpool Echo.

- Jeg har fortsatt en langtidskontrakt med Liverpool ,og jeg er bare fokusert på VM. Vi får se hva som skjer i Liverpool.

Rafael Benítez var manageren som hentet Dirk Kuyt til Liverpool, og duoen har hatt litt kontakt etter at spanjolen forlot sjefsstolen på Anfield.
- Jeg har ikke snakket med ham. Jeg har fått noen tekstmeldigner, men det var mer som ”lykke til med kampene” og ”bra gjort”.

Dirk Kuyt har blitt linket til Rafael Benítez' Inter.
- Vi får se hva som skjer. Jeg har også en flott tid Liverpool. Jeg har fremdeles en toårskontrakt. Mitt fokus er på VM, men jeg er fortsatt glad for å spille i Liverpool.

- Men hvem vet hva som vil skje i fremtiden? Vi fårse.

- Hvis muligheten er der ... vi får se hva som skjer med ny manager i Liverpool. Forhåpentligvis kan vi få nye spillere, men vi får se hva fremtiden bringer for meg.