Kyrgiakos mistet en tann

Rafael Benítez er imponert over hvordan Sotirios Kyrgiakos har funnet seg til rette i midtforsvaret, og hvordan spilleren håndterte Kevin Davies. Grekeren mistet en tann på lørdag.

Sotirios Kyrgiakos ble nok engang kåret til Liverpools beste her på Liverpool.no i kampen mot Bolton. Rafael Benítez er imponert over hvordan 30-åringen har funnet seg til rette i Liverpools midtforsvar, og spesielt hvordan spilleren håndterte Boltons Kevin Davies. Samtidig avslører manageren at grekeren mistet en tann på lørdag.

- Det er ikke lett å stoppe Davies i luften, men han gjorde det bra mot ham, uttalte Benítez til Daily Mirror etter Bolton-kampen.

- Soto er veldig sterk i duellene, og det er noe vi har trengt. Han gjør det veldig bra og viser alle hvor mye han ønsker å være på laget. Dette er veldig positivt og overførbart.

- Hans debut kom i Bolton, så jeg tror han visste hvordan det ville bli. Og han mistet en tann i dag, så han vil også vite enda mer om Davies nå. Men han tilfører styrke i lufta og karakter, og det er viktig.