Låneovergang kan bryte sammen

Spartak Moskva er i sluttfasen av forhandlingene om en låneavtale for Riera, men de ønsker en bekreftelse om at han virkelig vil spille for dem og ikke bare interessert i spilletid før VM.

Albert Riera må vise at han ønsker å spille for Spartak Moskva før en overgang kan sluttføres. Spartak-sjef Valery Karpin bekrefter at de er i samtaler om å signere spanjolen på lån, men klubbens milliardeier Leonid Fedun må bli overbevist om at 27-åringen ønsker å knytte seg til Spartak før han akseptere å betale spillerens lønn.
- Jeg skal ikke legge skjul på at vi er i forhandlinger, men vi ønsker å forstå hva fotballspilleren ønsker: Å tilbringe tiden her før VM-sluttspillet eller virkelig å hjelpe oss, uttaler Fedun ifølge Daily Mail.

- Hvis det er det førstnevnte, så passer ikke avtalen oss med så mye penger involvert.

Liverpool ønsker visstnok å selge fremfor å låne ut spilleren, men det ikke kommet bud fra andre russiske klubber, som har frem til 8.april før overgangsvinduet stenger. En låneavtale sies å passe Riera, som har russisk kone, men vil foretrekke å se på hvilke andre alternativer som finnes til sommeren.

Karpin ønsker å få ordnet avtalen, men frykter at det skjærer seg.
- Forhandlinger om Riera er i sluttfasen, men det kan skje at det bryter sammen i siste minutt.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken