Lee tar ikke lett på Fulham

Fulham har bare vunnet en bortekamp denne sesongen, men Sammy Lee advarer mot å undervurdere London-laget. Jose Reina hyller Fernando Torres.

- Fulham har en god manager, de er godt organiserte og er et godt fotballag som fortjener å være i Europaligaens semifinale. Jeg er en stor beundrer av Roy Hodgson. Han er en hyggelig kar, som kjenner bransjen godt. Jeg har stor respekt for ham, uttaler assistentmanager Lee til Liverpoolfc.tv.

- Vi står foran en veldig interessant kamp, og vi må gjøre jobben vår. Statistikk er irrelevant. Vi må ikke ta noe for gitt ut fra deres svake borteform.

- Vi kjenner deres styrker og svakheter. Men det handler om hva vi gjør selv.

Fulham-kaptein Danny Murphy er en kar som Lee kjenner godt til, etter å ha trent ham både på det engelske landslaget og på Liverpool.

- Vårt publikum respekterer fotballspillere, og Danny er utvilsomt en meget god sådan. Han gir alt i hver eneste kamp, og lytter alltid til råd, lærer og forbedrer seg. Han er en fantastisk fyr, sier Lee.

- Ingen glemmer vinnermålene hans på Old Trafford for oss. Jeg er sikker på at han vil få en god mottakelse, noe han også fortjener.

- Fulham har flere gode spillere, som Damien Duff, Brede Hangeland, Simon Davies og Clint Dempsey. Det er et godt lag, noe de har bevist denne sesongen.

- Kamper blir ikke vunnet på papiret, og vi kan ikke tenke på andre enn oss selv. Det blir en vanskelig sesonginnspurt for alle, og det handler om hva vi klarer å utrette selv, ikke hva andre lag gjør, sier Lee om kampen om fjerdeplassen.

- I denne fotballkubben har vi alltid noe å spille for. Vi vet sesongen ikke har svart til forventningene, og det har vært en turbulent sesong av flere årsaker. Men vi har noen kamper igjen, og må gi alt i disse. Såpass skylder vi supporterne, oss selv og klubben. I Liverpool FC jobber vi alltid for å oppnå suksess.

- Vi innser at vi har vært for svake på bortebane. Du spiller like mange kamper på bortebane som på hjemmebane, og vår borteform må bli bedre. Men nå har vi to hjemmekamper på rad, og må ta maksimum med poeng fra disse, avslutter Lee.

Reina hyller Torres
I et intervju med Liverpoolfc.tv hyller Jose Reina i dag Fernando Torres. Spissen vil jakte sin 50.scoring på Anfield mot Fulham i ettermiddag. På torsdag ble han den første spiller i Liverpools historie til å gjøre to mål i fire hjemmekamper på rad.

- Fernando er en helt utrolig spiss, og vi er takknemlige som har han på laget. Vi snakket om scoringsantallet hans før Benfica-kampen, og vi visste han behøvde tre for å nå 50 på Anfield. Nå trenger han kun en scoring for å gjøre 50 mål på 59 kamper på denne banen, noe som er helt utrolig. Han vil fortsette å score mål for oss, og slette rekorder, slår Reina fast.

- Jeg spilte mot Torres i Spania, og det er ingen ønskesituasjon å møte ham. Jeg er glad for at han er på laget mitt nå, både på klubbnivå og internasjonalt.