Legendene tapte mot RBK

Liverpool Legends tapte i dag 1-0 i en kamp mot Rosenborg-legender på Lerkendal.

Det var bra med folk på Lerkendal, der gamle helter spille mot hverandre i 2 x 35 minutter i Trondheims-sola.

Liverpool legends stilte med følgende mannskap:
Bob Bolder, Phil Neal (Bjørn Tore Kvarme 23), John Wark, Mark Wright, Alan Kennedy, Jason McAteer, Mike Marsh, Ronnie Whelan (Vegard Heggem 23), Phil Babb, Michael Thomas (Gary Gillespie 24), Paul Walsh.

Phil Thompson fungerte som manager.

Slik forløp kampen seg:

1. omgang:
11. min: Bent Skammelsrud skjøt godt fra 10-12 meter, Bolder fikk bokset ballen vekk.

14. min: Hoftun header nesten ballen i eget nett, men fikk over mål og ut til corner.

15. min: Stor kontringssjanse til Rosenborg med Mini og Johnsen, men Mini sentrer istadenfor å skyte, og Liverpool kommer i balanse.

25. min: Mini header like over helt umarkert på bakre stolpe etter at Kvarme slipper markeringen sin. Kampens største sjanse.

27. min: Bolder er godt nede og får reddet et distanseskudd fra Stensaas.

32. min: Keeper Anders Eggen holdt på å slippe et innlegg inn i eget mål, men fikk tatt den igjen på streken.

Pause: 0-0. En jevnspilt omgang, men Rosenborg farligst fremover på banen.

2. omgang:
43.min : Stor mulighet, når Mini skrur ballen opp i bortre stolpe og ut, like under krysset.

52. min: Babb skyter like utfor Ola By Rises kryss.

60. min: Bob Bolder slår et godt langskudd fra Trond Henriksen til corner.

63 min: Babb skyter fra 20 meter, og ballen lander oversiden av tverrliggeren. Flott angrep.

65. min: Walsh skrur et skudd like utenfor høyre stolpe.

65. min: Håkon Jørgensen gjør 1-0 til Rosenborg i et angrep der Liverpool-legendene roper på offside.

66. min: Phil Babb setter ballen i nettet etter et nydelig angrep, men linjemannen vinker for at ballen har vært over dødlinja. Igjen sterke protester fra Liverpool-spillerne.

69. min: Babb header over etter corner.

70.min: Hoftun med langskudd som Bolder bokser til corner.

Slutt: 1-0 Rosenborg. Liverpool var det beste laget i den andre omgangen, og følte seg snytt da enkelte dommeravgjørelser gikk i mot dem i sluttminuttene. Man avsluttet så med en uhøytidlig straffesparkskonkurranse, hvor Rosenborg vant 5-4. For Liverpool scoret Walsh, Wark, Marsh og Gillespie - mens Kennedy misbrukte Liverpools tredje straffe. Dommer i kampen var Davy Wathne.