Legendene vant oppvarmingskamp

Liverpool Legends vant 4-2 mot et sponsorlag i en oppvarmingskamp til morgendagens legendekamp. Målscorere for Liverpool var Paul Walsh, Jason McAteer, Mike Marsh og et selvmål. OPPDATERT

Liverpool Legends vant 4-2 mot et sponsorlag på kunstgresset på Lerkendal, treningsbanen til Rosenborg. Kampen ble spilt over 2x20 minutter og hvert lag stilte med ni spillere på banen. Stillingen ved pause var 2-1 i Liverpools favør.

Sponsorlaget tok ledelsen, men Paul Walsh utlignet. Liverpool gikk så opp til 2-1 før pause på et selvmål der Paul Walsh var nest sist på ballen. Etter sidebyttet økte Jason McAteer og Mike Marsh for de røde, før sponsorlaget reduserte.

Ronnie Whelan pådro seg en skade på baksiden av leggen og gikk ut tidlig i 2.omgang. Midtbanespilleren har fått fysioterapibehandling og blir klar til i morgen. Lagene spilte likevel ni mot ni ettersom Liverpool fikk låne en spiller av motstanderen, På spornsorlaget deltok blant annet de tidligere Tippeligaspillerne Tor Gunnar Johnsen og Vidar Evensen.

Foran morgendagens legendekamp mot Rosenborg ankommer også Phil Thompson, Alan Kennedy og John Wark. Både Vegard Heggem og Bjørn Tore Kvarme skal spille for Liverpool.

Liverpools dag: Bob Bolder, Gary Gillespie. Phil Babb, Phil Neal, Michael Thomas, Ronnie Whelan, Jason McAteer, Paul Walsh, Mike Marsh.