Lengre rettshøring enn forventet

Dagens rettshøring ble lengre enn forventet. Årsaken sies å være at Hicks kom med et motsøksmål mot RBS, Broughton, Purslow og Ayre.

Opprinnelig ble det opplyst at Martin Broughton, Christian Purslow, og Ian Ayre ikke skulle være tilstede i High Court i dag under rettsaken mot Tom Hicks og andre, og det var også derfor Spirit of Shankly bestemte seg for ikke å reise til hovedstaden.

RBS har gått til sak fordi Hicks forsøkte å avsette styremedlemmer, noe RBS og LFC mener de ikke har lov til. I går gikk rapportene ut på at dagens rettsmøte skulle være samtaler mellom advokatene om prosessen videre.

Dagens høring ble ikke sett på som hovedsaken i forhold til det som skal komme senere i uken, I løpet av kvelden og natten skal det ha skjedd en utvikling, og det sies at Tom Hicks gikk til motsøksmål mot Martin Broughton, Christian Purslow, Ian Ayre og RBS med påstand om at de ikke opptrådte korrekt da de aksepterte budet fra NESV.

Det skal være grunnen til at dagens høring eskalerte og ble lengre enn forventet. Martin Broughton og Christian Purlsow var allerede i London, så avgjørelsen om å overvære rettsaken ble tatt i løpet av kort tid. Ian Ayre var fortsatt i Liverpool. Broughton og Purslow hadde kun funksjon som obervatører på dagens høring. Rettsaken var RBS’, ikke Liverpools.

Kilde: anfieldroad.com