LFC bekrefter ny Reina-kontrakt

Liverpool FC bekrefter i dag at Jose Reina har skrevet under en ny seksårskontrakt, som binder ham til Anfield-klubben til sommeren 2016.

Den 27 år gamle målvakten har vært en av Liverpools beste spillere denne sesongen, og derfor er det ekstra gledelig at han gjør som kollegaene Steven Gerrard, Fernando Torres, Daniel Agger og Dirk Kuyt, nemlig binder seg til Liverpool for lang tid fremover.

- Jeg er henrykt over å ha skrevet under på en ny kontrakt. Det er trolig den beste nyheten jeg har hatt i livet mitt, at jeg skal være her i seks år til. Både jeg og familien min er veldig lykkelige her, uttaler Reina til Liverpoofc.tv.

- Det er veldig spesielt å spille for Liverpool FC. Jeg har vært her i fem år nå, og tanken på å være her i seks år til er virkelig gledelig. Det er veldig viktig at familien min elsker denne byen. Familien er minst like viktig som karrieren.

- Min kone har helt fra starten av sagt at hun er lykkelig her. Mine barn trives her, og snakker allerede scouse. Jeg er virkelig stolt over det. I årene som kommer vil de snakke mye mer scouse.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.