LFC ikke enig med Chelsea

Liverpool FC avviser overfor Liverpool Echo og Liverpool Daily Post at de har kommet til enighet med Chelsea om å selge Yossi Benayoun. Likevel nesten sikkert at israeleren forlater klubben i sommer.

Liverpool tilbakeviser rapporter om at de er enige med Chelsea om en overgangssum for Yossi Benayoun. Rapporter i går antydet at 30-åringen hadde kommet til enighet om en fireårskontrakt med Chelsea.

Liverpool Echo skriver at det likevel er nesten sikkert at israeleren forlater Anfield i sommer. Representanter for de røde gjør det klart at de ikke er i samtaler med Chelsea, og de har heller ikke hastverk med det.

Liverpool er inneforstått med at Benayoun ønsker å sikre seg enda en lukrativ overgang før karrieren er over, og det virker som han har spilt sin siste kamp for klubben.

- Yossi Benayoun har ikke kommet til enighet med Chelsea til tross for rapporter i hans hjemland, melder Liverpool Daily Post.

Liverpool Daily Post skriver at Liverpool fortsatt har til gode å motta et bud, og rapportene omenighet om personlig kontrakt skal ikke være mer en rykter på dette stadiet.

Det israelske nettstedet Sport 5 skrev i går at Benayoun hadde muntlig kommet til enighetmed Chelsea, men kilder i Liverpool FC legger en demper på antydningene ved å si at en potensiell avtale fortsatt er et stykke unna. Et klubbskifte vil sannsynligvis bli sluttført når Liverpool har funnet en erstatter for manager Rafael Benítez.

Ifølge Tony Barrett i The Times mener Liverpool at Benayoun er verdt minst £8M, men journalisten tror at merseysiderne kan komme til å akseptere et bud på £5,5M.