Liverpool henter ung svenske

Det svenske stortalentet Kristoffer Peterson er på vei til Liverpool. 15-åringen har blitt enig med klubben om en treårskontrakt, og signerer den i nærmeste fremtid.

15 år gamle Kristoffer Peterson blir i Sverige omtalt som et supertalent, og nå er unggutten klar for Liverpool. Den unge spissen ble hentet opp i Sävedalens IF sin A-lagstropp allerede som 14-åring, og blir omtalt som en rask og teknisk spiss som er god en mot en.

I vår var han på et treningsopphold ved akademiet, og Liverpool skal ha blitt veldig imponert over hva de så. Nå er 15-åringen enig med de røde om en treårskontrakt, fra og med januar 2011.

- Min agent og jeg prøver å få det i stand slik at mine foreldre kan være med de første fem månedene frem til sommerferien. Men det er nesten helt i orden nå, og da skal jeg bare signere for klubben, sier spilleren selv til fotbollskanalen.se.

- Jeg vil begynne å trene med U16-laget, og etter et par uker håper jeg å bli med U18, avslutter 15-åringen som for tiden spiller Gothia Cup.