Liverpool res - Leeds res 2-2

Et ungt reservelag lå under 0-2 til pause mot Leeds i en treningskamp på The Academy i Kirkby, men scoringer av Amoo og Morgan sendte Liverpool ajour i målprotokollen.

Ifølge reservelagsmanager John McMahon vil Liverpool stille med flere unggutter, deriblant juniorlagets midtstopper Stephen Sama. Roy Hodgson har utsatt dagens pressekonferanse med tre kvarter for å se reservelagskampen.
Sportsdirektør Damien Comolli er også tilstede i Kirkby.

Liverpool Reserves: Bouzanis; Mendy, Sama (Flanagan 46), Regan (McGiveron 46), Robinson; Silva (Køhlert 46), Irwin, Coady (Roddan 46), Bruna (Morgan 30); Suso; Amoo.

Vi oppdaterer med scoringer, pause- og sluttrapport.

1.OMGANG

28 min 0-1: Leeds kommer rundt på Liverpools venstre side. Jack Robinson på etterskudd. Leeds-spilleren kommer til dødlinja og slår et lavt innlegg. Leeds' venstreving kan bredside i mål. Emmanuel Mendy ikke med på notene.

Kampen har vært relativt sjansefattig. Leeds har hatt mer trykk, og det er ikke ufortjent at gjestene leder. Suso har hatt et par langskudd. Nær ved et tilfelle. Også brukbar avslutning da Amoo skjøt i steget.

32.min 0-2 (str): Dommeren peker på straffemerket. Så ut som en dytt i feltet. Sama mulig syndebukk. Leeds scorer sikkert fra ellevemetersmerket.

PAUSERAPPORT: Ingen god omgang av Liverpools unge reservelag. Det er ingenting å si på at Leeds leder 2-0 til pausen. Straffen var sannsynligvis billig, med bortelaget har også hatt en avslutning i stolpen. Liverpool virke sårbare defensivt. Det unge midstopperparet Sama og Regan har ikke opptrådt med trygghet. Leeds virker farlige hver gang de får lagt inn i feltet. Leeds har kommet flest ganger på Liverpools venstre side, men Jack Robinson har spilt seg opp etter hvert. Liverpool har skapt lite offensivt. De få gangene har det vært enkeltprestasjoner av Silva og Amoo, men som oftest har det rent ut i sanden. Suso har ikke spilt noen stor omgang, men kanskje vært Liverpools beste med flest avslutninger. Bruna ble tatt av banen etter første baklengsmål. Trolig fordi han ikke fikk vist noe særlig. Med spissens Morgans inntreden har Suso lagt seg i en fri rolle ute til venstre.

2.OMGANG

Fire bytter i pausen. Flanagan, McGiveron, Roddan og Cooper inn for Regan, Sama, Coady og Silva. Mendy har tatt plass i midtforsvaret.

55.min 1-2 AMOO: Suso med gjennombruddspasning til Amoo som runder keeper og setter ballen i mål.

Leeds har hatt en kjempesjanse, men Bouzanis reddet mesterlig til corner.

61.min 2-2 MORGAN: Rot i Leeds-forsvaret. Morgan får tak i ballen og avanserer på ventresiden frem til hjørnet av 16-meteren. Han skyter, og ballen går inn i motsatt kryss. Praktscoring!

SLUTTRAPPORT: Et ungt reservelag klarte å komme tilbake fra 0-2 til 2-2 etter scoringer av David Amoo og Adam Morgan etter pause. Totalt sett gir resultatet et riktig bildet av kampen. Leeds eide første omgang, mens Liverpool dominerte etter sidebyttet. Leeds hadde kanskje noen flere sjanser de første 45 minuttene enn Liverpool hadde etter pause. Kampen bar preg av høyt tempo, lite midtbanespill og lange baller. Hjemmelaget var best det første kvarteret av andre omgang. Etter 2-2 jevnet det seg ut, mens Liverpool igjen hadde en god periode mot slutten, Nikolaj Køhlert hadde en avslutning fra skrått hold, men ballen skrudde på feil side av stolpen. Fem minutter før slutt kunne Adam Morgan gitt Liverpool seieren. Spissen bommet først, men ballen traff en motspiller og datt ned til Morgan på femmeteren. Skuddet gikk rett på keeper. Liverpool hadde mer fart i beina etter pause. Suso var sentral hos John McMahons mannskap. Amoo viste bedre takter etter pause. Innbytterne Flanagan og McGiveron hadde positive innhopp.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.