Liverpool v Tottenham - Avlyst

Liverpool bekrefter nå at kampen mot Tottenham er avlyst. Dette skyldes de rådende værforhold og sikkerheten til supporterne. Viktig melding til reisende med Ving. Ny dato for reservekamp.

Liverpool FC og Premier League bekrefter at søndagens Premier League-kamp mot Tottenham dessverre er avlyst.

- Selv om banen på Anfield er perfekt spillbar til kampen, er problemet vi står overfor de de isete forholdene på ankomstveier og gangveier i umiddelbar nærhet til stadion, uttaler en klubbtalsmann til Liverpoolfc.tv.

- Sikkerheten til våre supportere er viktig. Etter en vurdering av både de rådende forhold og værmeldingen de neste 48 timene har vi kommet fram til beslutningen om å avlyse kampen. Både det lokale politiet og kommunen var fullt involvert i denne vurderingen.

- Alle de eksisterende billettene vil være gyldige til den omberammede kampen. Vi vil også tilby refusjon, og vi kommer til å publisere en datofrist for refusjon når dato for den omberammede kampen er annonsert, slik at vi kan videreselge noen av de returnerte billettene til andre supportere.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken

Viktig informasjon til alle som reiser med vår samarbeidspartner Ving
Tottenham er alltid en populær kamp og vi vet det er mange nordmenn på tur til Liverpool denne helgen. Vår samarbeidspartner på supporterreiser, Ving, opplyser at alle reisende vil bli kontaktet via epost i løpet av helgen vedrørende kompensasjon.

Har du noen spørsmål utover dette, kan du kontakte Ving på telefon 23 15 58 50 eller send epost til [email protected]

NB
: LFCSCSB jobber med å arrangere et opplegg for de som nå er på tur og ikke får sett kamp. Dette vil finne sted på søndag på et egnet lokale og det vil blant annet bli innslag med tidligere legendespillere. Det vil bli hengt opp informasjon på de respektive hoteller med tid og sted.

Reservelagskamp omberammet
Reservelagskampen mot Manchester City på Prenton Park har fått ny dato. Oppgjøret skulle vært spilt tirsdag 19. januar, men er flyttet til torsdag 21. januar. Avsparkstidspunkt klokken 20.00 norsk tid. Manchester Citys førstelag møter Manchester United i omberammmet kamp i ligacupens semifinale 19.januar.