Lucas mener det er fremgang å spore

Lucas Leiva mener at Roy Hodgsons Liverpool-lag er i ferd med å finne sitt sanne jeg. Midtbanespilleren synes det har vært klar fremgang å spore de seneste kampene.

- Alle kan se at vi nå blir bedre hele tiden. Det var en vanskelig kamp mot Bolton. De hadde to store spisser, og satset på lange baller, mens vi prøvde å spille vårt eget spill, uttaler Lucas til Liverpool Echo.

- Maxi Rodriguez scoret et mål som ikke var så ulikt målene som Romario pleide å gjøre for Brasil. Jeg fortalte ham etter kampen at jeg syntes det var et flott mål, og ikke minst et viktig mål. Det vil gi oss mye selvtillit, legger han til.

- Maxi er en veldig intelligent spiller. Han er ikke så stor, så han må finne rom å spille i. Han liker ikke tøffe dueller, men har en fantastisk teknikk. Spillere som ham vil alltid hjelpe laget. Vi må fortsatt prestere bedre, men vi beveger oss i riktig retning. For hver eneste kamp som går, spiller vi litt bedre.

De tre poengene i går førte Liverpool ut av nedrykksstriden, og de røde er nå faktisk kun tre poeng bak Tottenham på femteplass. Lucas håper at han og hans lagkamerater skal klatre ytterligere på tabellen i ukene som kommer.

- Når jeg ser tilbake, så synes jeg ikke vi spilte så dårlig mot Everton som resultatet skulle tilsi. Vi hadde sjanser også i den kampen, men tok ikke vare på dem. I de to siste kampene har vi prestert mye bedre. Alle ønsker å spille bra, og forståelsen og samhandlingen mellom spillerne har blitt bedre, poengterer brasilianeren.

- Forhåpentligvis fortsetter vi slik, og vinner noen flere kamper i ukene som kommer. Vi har aldri hatt panikk som følge av situasjonen vi har befunnet oss i. Vi har følt oss presset, fordi vi har ligget blant de tre siste lagene på tabellen, men det eneste vi kan forsøke å gjøre er å vinne kamper og ha tro på det vi holder på med.