Luisao advarer Liverpool

Benfica vant hele 5-0 hjemme mot Everton i Europaligaen for fem måneder siden, og 7-0 sammenlagt. Forsvareren Luisao hevder at portugiserne er i bedre form nå!

Everton klarte ikke å hanskes med farten til Angel di Maria og avslutteregenskapene til Javier Saviola og Oscar Cardozo da Benfica slaktet dem 5-0 i Lisboa og vant 2-0 i returen på Goodison Park i høst.

Benfica har beholdt formen siden den gang, og har scoret mål i samtlige av sine siste 25 kamper. Totalt har de gjort 54 mål på disse kampene.

- Vi er i god form. Etter seieren over Braga har vi kunnet konsentrere oss fullt og helt om Liverpool-kampen. Stemningen i troppen er virkelig god. Vi er alle positive og gleder oss over måten vi spiller på, og vi er ekstremt motiverte til å spille opp mot vårt beste mot Liverpool, uttaler Luisao til Daily Mail.

Di Maria har blitt linket til Manchester United den siste tiden, mens spissduoen Saviola og Cardozo har virket ustoppelige. De noterte seg begge for to mål i 5-0 seieren over Everton, og paraguayaneren Cardozo har gjort tre hat-trick denne sesongen og står med 28 scoringer totalt.