Man Utd res - Liverpool res 1-0

Liverpool tapte 0-1 i ”ligafinalen” mot Manchester United i Premier Reserve League. John McMahons mannskap slet med å skape skikkelige sjanser. Gabriel Obertan nettet minuttet før pause.

Liverpools reservelag møter Manchester United nest beste på Moss Lane i Altrincham i det som kan kalles en ligafinale i Premier Reserve League. John McMahon har overfor Liverpoolfc.tv oppgitt laget han har valgt ut i kveld. Chris Mavinga og Victor Palsson spiller stoppere. Steve Irwin og Alex Cooper tar backplassene. Damien Plessis og Francisco Duran blir å finne sentralt på midtbanen. David Amoo og Gerardo Bruna får kantrollene, mens Lauri Dalla Valle og Nikola Saric utgjør spissparet. Dani Pacheco er opptatt med Eliterunden i EM-kvalifseringen for Spania U19. Peter Gulacsi vokter målet.

Liverpool: Gulacsi, Irwin [kaptein], Cooper, Palsson, Mavinga, Duran (Mendy 64), Dalla Valla (Kacaniklic 66), Amoo, Saric, Plessis, Bruna.
Ubenyttede reserver: Hansen, Brouwer, Køhlert.

Man Utd: Foster, Wootton, Dudgeon, C.Evans, De Laet, Stewart (Pogba 86), Possebon, Brandy (Keane 46), Norwood, Obertan.
Ubenyttede reserver: Moffatt, Devlin, Thorpe.

1.OMGANG

7.min. Amoo på vei inn i feltet, men blir taklet.

9.min: Obertan fyrer løs fra 20 meter. Palsson blokkerer. Possebon skyter utenfor på returen.

10.min: Cooper slår inn. Dalla Valle lobber ballen over keeper og i mål, men ballen var over dødlinjen før Cooper la inn.

12.min: Dudgeon legger inn. Palsson mislykkes med å heade vekk ballen. To hjemmespillere umarkert i feltet, men dommeren blåser for frispark mot United.

15.min: Frispark for. Duran slår inn. Amoo header løst via en United-spiller og inn til keeper.

20.min: Hendelsesfattig på Moss Lane. Spillet skjer stort sett mellom 16-meterne.

24.min: Plessis skyter, men De Laet får blokkert.

25.min: Cory Evans avanserer. Skyter fra kanten av 16-meteren, men treffer Palssons hode.

27.min: Liverpool er svært passive i forsvar. Obertam får gå inn i 16-meteren uten press. Spiller på tver. Brandy får vendt før han skyter. Skuddet blir stoppet på streken av Palsson.

31.min: Plessis spiller til Amoo. Fra en sentral posijon skyter kantspilleren svakt rett på keeper.

35.min: Brandy spiller vegg med Obertan. Brandy slår høyt inn. Gulacsi må slå til corner. Mavinga må så gi til ny corner. Så frispark mot United.

38.min: Saric legges ned et stykke utenfor 16-meteren. Bruna skrur frisparket utenfor. Keeper har brukbar kontroll.

41.min: Saric legges brutalt ned av Brandy ute til vestre. Dommer nøyer seg med tilsnakk. Ben Foster må slenge seg og redde Durans brukbare forsøk.

42.min: Irwin forsøker fra langt hold, men utenfor.

44.min: Dalla Valle på vei igjen, men får frispark mot seg.

44.min 1-0 OBERTAN:  Liverpool får ikke klarert. Så blir Plessis for passiv i duell med Obertan. Obertan fyrer løs fra langt hold. Ballen går inn i Gulacsis høyre hjørne.

PAUSE

Pauserapport: Liverpool ligger under 0-1 til pause mot Manchester United på Moss Lane. Det har vært en hendelsesfattig omgang. Manchester United har hatt de to eneste kvalifiserte sjanene. Den ene ble reddet av Palsson på streken, mens Obertan scoret på et langskudd. Manchester United har hatt ballen mest. Liverpool sliter med å tilpasse seg spilleforholdene. John McMahons mannskap har hatt noen avslutninger fra langt hold. Nærmest var Francisco Duran med et frispark som greit ble reddet av Ben Foster. Liverpool har hatt enkelte problemer med Obertan og hurtige Brandy. Merseysiderne må helt klart skape mer om det skal bli poeng i "ligafinalen".

2.OMGANG

Pause: Bytte United. Keane for Brandy.

46.min: Keane spiller gjennom Obertan som løper fra Mavinga. Avslutningen havner like utenfor.

54.min: Obertan avanserer uten å bli presset. Han skyter ufarlig over og til siden for mål fra langt hold.

55.min: Obertan på vei igjennom igjen, men blir såpass forstyrret av Mavinga at han kommer for langt ut til siden.

61.min. Gulacsi holder greit et skrudd skuddforsøk fra siden.

64.min: Bytte Liverpool. Mendy for Duran. Irwin tar over for Duran på sentral midtbane.

65.min: De Laet kommer høyest på en corner. headingen går via en bortespiller og til corner. Plessis klarerer. Possebon skyter himmelhøyt over.

66.min: Bytte Liverpool. Kacaniklic for Dalla Valle. Kacaniklic inn på venstre. Bruna tar over rollen som hengende spiss.

68.min: Keane sender en stikker gjennom til Obertan, men blir avvinket for offside.

70.min: Plessis kommer først på et innlegg, men ballen går til side for mål. Keeper Foster har forlatt streken.

70.min: Liverpool vil ha straffespark da ballen spretter opp i hånden på Dudgeon.

74.min: United-innlegg spretter i tverligger og går ut til corner. Gulacsi ikke helt med på notene.

79.min: United nær ved å doble ledelsen. Obertan smeller til, men ballen treffer en forsvarer på vei til mål. Mavinga er nær ved å sett ballen i eget mål.

82.min: Skudd utenfor fra Possebon.

84.min: Liverpool kommer tre mot tre, men blir brutt.

86.min: Bytte United. Pogba for Stewart.

87.min: Kort corner. Irwin slår inn, men United får enkelt klarert.

88.min: Corner fra Irwin. Ballen klareres, men havner ute i returrommet. Bruna bredsider baller til side for mål.

90.min: Foster mister ballen, men får tak i den igjen like foran Saric.

Tilleggstid: 3 min.

91.min: Ny corner fra Irwin. United kontrer, men Mendy takler ut over sidelinjen.

SLUTT

Liverpool tapte 0-1 i "ligafinalen" mot Manchester United i Premier Reserve League. John McMahons mannskap hadde ballen mer i andre omgang, men slet med å skape skikkelige sjanser. Plessis hadde bortelagets beste mulighet etter pause. Presset på noe mot slutten, men United fikk klarert. Liverpool gikk på sitt andre starke tap. De ligger nå ni poeng bak Manchester United, men har to kamper mindre spilt. Netse kamp er allerede mot Burnley på fredag.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.