Mange røde i aksjon i dag

Det er dag to i fotball-VM i Sør-Afrika, og i dag har Liverpool mange spillere i aksjon. I samtlige kamper i dag kan du se røde spillere spille for sine landslag. Første kamp 13.30.

Aldri før har Liverpool sendt flere spillere til et verdensmesterskap i fotball. I dag er hele tre nasjoner med røde spillere i aksjon, og moroa starter allerede kl 13.30.

Da møter Sotirios Kyrgiakos sitt Hellas Sør-Korea på Nelson Mandela Bay Stadium i Port Elizabeth. Kampen direktesendes på norsk TV2, dansk Canal9 og svensk TV4.

En halvtime etter den er slutt skal landslagskaptein Javier Mascherano lede sine lagkamerater ut på Ellis Park i Johannesburg. Også Maxi Rodriguez kan få spilletid av Diego Maradona, som mange har store forventninger til på sidelinja i dag. Argentina må nok finne seg i å være favoritter mot Nigeria i kampen som er direktesendt på norsk TV2, svensk SVT1 og dansk Canal9.

Kveldskampen er England mot USA i gruppe C. Steven Gerrard har tatt over kapteinsrollen etter John Terry og Rio Ferdinand, og vil naturlig nok starte kampen. Det vil også Glen Johnson, mens Jamie Carragher mest sannsynlig må finne seg i å starte på benken. Også denne kampen direktesendes på norsk Viasat4, svensk TV4 og dansk TV2.

Vi kommer til å oppdatere liverpool.no med reaksjoner etter kampene, og omtale av de rødes innsats i mesterskapet. For vår fulle VM-guide, kan du klikke på denne linken. http://liverpool.no/newspg.aspx?id=24927&zone=1