Mannefall til Europa League-kvalik

Liverpool Echo melder at Reina, Torres, Maxi, Mascherano og Kuyt sannsynligvis ikke spiller Europa League-kvalifisering 29. juli på grunn av sen retur til pre-season etter VM. John Miles til Fleetwood Town.

Liverpool ser ut til å måtte klare seg uten flere spillere i den første kampen i 3.kvalifiseringsrunde til Europa League torsdag 29. juli. Sannsynligvis rekker ikke Pepe Reina, Fernando Torres, Maxi Rodriguez, Javier Mascherano og Dirk Kuyt den kampen. Alle spillerne som har deltatt i VM får tre ukers ferie fra det øyeblikk deres landslag blir utslått, melder Liverpool Echo.

Det betyr at Mascherano, Rodriguez og Kuyt ikke forventes tilbake på Melwood før mandag 26. juli ettersom de skal spille kvartfinale nå til helgen. Etter det vi forstår blir da heller ikke Ryan Babel tilgjengelig før den datoen. Det samme gjelder Fernando Torres og Pepe Reina om Spania beseirer Portugal i kveld.

Europa League-kvalifseringen starter tre dager etter at disse returnerer for pre-season, men kampen vil da komme for tidlig.

Steven Gerrard, Jamie Carragher og Glen Johnson kom hjem fra Sør-Afrika i dag, men engelskmennene er ikke tilbake i trening med Liverpool før i midten av juli. Det er mulig at trioen vil slutte seg til troppen som reiser på treningsleir til Sveits, men de vil ganske sikkert miste Liverpools treningskamper mot Al-Hilal 17.juli, Grasshoppers 21. juli og Kaiserslautern 24. juli.

For spillere som ikke har deltatt i VM begynner pre-season på torsdag.

John Miles til Fleetwood Town
Den tidligere Liverpool-spilleren John Miles har forlatt Accrington Stanley på fri transfer og signert for nonleague-klubben Fleetwood Town.