Mascherano og Maxi startet med seier

Javier Mascherano ledet Argentina ut til landets åpningskamp i VM mot Nigeria. Maxi fikk 20 minutter. Kyrgiakos på benken hele kampen da Hellas tapte.

Argentina spilte i dag sin første kamp i fotball-VM, og Diego Maradonas menn åpnet med stil. De hvite og lyseblå rundspilte til tider Nigeria, og burde ha vunnet mye mer enn de gjorde. Javier Mascherano er selvskreven på laget, og spilte i den dype midtbanerollen som han også gjør for Liverpool, og han leverte en god kamp.

Maxi Rodriguez kom inn for Verón etter 74 minutter, og ettersom det var lagt til fire minutter fikk han da spilt 20 minutter. Han ble blant annet snytt for et straffespark, og samtidig også snytt for en scoringsmulighet da Diego Milito var uheldig med sin involvering når han kunne spilt Maxi på blankt mål.

Kampens eneste målscorer var tidligere Liverpool-linkede Gabriel Heinze, med et hodestøt i førsteomgang.

Sotirios Kyrgiakos satt på benken hele kampen da Hellas tapte 2-0 for Sør-Korea i dag. Grekerne leverte ingen god kamp, og tapte kampen fullt fortjent.

Senere i kveld møter England USA. Den kampen starter kl 20.30, og sendes på Viasat4. For vår fulle VM-guide, trykk på denne linken.