Mascherano og Riera trente i går

Både Javier Mascherano og Albert Riera var tilbake i trening på snødekte Melwood i går. Aaron Lennon ute for Spurs. Fernando Torres håper å slette flere rekorder i tiden som kommer.

Javier Mascherano og Albert Riera ser ut til å ha ristet av seg skadene som har plaget dem den siste tiden. Duoen trente i alle fall sammen med den øvrige troppen i går. Mascherano skadet som kjent det indre leddbåndet i venstre kne mot Portsmouth, men selv om han nå er tilbake i trening er han uaktuell til helgens kamp mot Tottenham på grunn av det røde kortet han pådro seg i situasjonen der han ble skadet. Riera har vært ute med en hamstringskade som han pådro seg i Blackburn-kampen den 5.desember. Om han blir inkludert i troppen til Tottenham-kampen gjenstår å se.

Lennon ute for Spurs
Tottenhams Aaron Lennon ser ut til å tape kampen mot klokka for å bli skadefri i tide til søndagens ligakamp på Anfield. Vingen pådro seg en lyskeskade i Tottenhams 2-0 seier over West Ham forrige mandag, og måtte byttes ut før pause. Niko Kranjcar og Luka Modric spilte på flankene for Spurs i FA-cupkampen mot Peterborough, og blir sannsynligvis vingene også mot Liverpool.

Torres håper å sette flere rekorder
El Ninos vinnermål på Villa Park var hans 50 ligamål for Liverpool på 72 kamper. Dermed nådde han milepælen åtte kamper kjappere enn Sam Raybould og Albert Stubbins, som tidligere har innehatt rekorden. Spissen er meget stolt over å ha slettet rekorden, og setter seg nå nye mål.

- Det er utrolig å ha satt en slik rekord. Liverpool er ingen liten klubb. Det er en av de største og mest historierike klubbene i verden. Alle som har spilt her er toppspillere, som har scoret mange mål. De har enorme merittlister. Nå er jeg foran dem på denne lista, noe som er en av de største prestasjonene i min karriere, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

- Jeg håper å kunne fortsette å sette rekorder, slik at jeg lever lenge i historiebøkene og i minnene til folk. Jeg gjør egentlig bare jobben min, men jeg ønsker å slette rekorder og gjøre folk glade, legger han til.

Torres har gjort 12 mål så langt denne sesongen, trass i alle skadeproblemene han har slitt med.

- Jeg ønsker å score så mange mål som vi trenger for å komme blant de fire beste og vinne FA-cupen. Jeg setter meg aldri mål om å nå noe konkret antall scoringer, men jeg liker å score flere mål en foregående sesong. Forhåpentligvis blir ikke det så vanskelig, da jeg kun gjorde 17 mål i fjor på grunn av skadene.