Mascherano signerer i kveld

Barcelona bekrefter på sin hjemmeside at Javier Mascherano har bestått legetesten og vil signere overgangen fra Liverpool kl 18.00 i kveld. Hull bekrefter interesse for Daniel Ayala.

Mascherano presenteres
Javier Mascherano vil i kveld skrive under på en 4-årig kontrakt med Barcelona, etter at klubben nå har bekreftet at spilleren har bestått legetesten.

Spilleren presenteres kl 18.00 for pressen, og det vil være en fotoseanse kl 19.00 hvor han vil bli avbildet med trøye nr.14, som han overtar etter Thierry Henry.

Den spanske avisen AS hevder fortsatt at det dreier seg om en total overgangssum på 22 millioner euro, mens de engelske avisene tidligere har skrevet at det riktige er £22M. Kanskje får vi et endelig svar når blekket er tørt på kontrakten senere i dag.


Usikkert om Hull har råd til Ayala
Assistentmanager Craig Shakespeare hos Hull bekrefter tidligere rapporter om at klubben ønsker å hente Daniel Ayala på lån for denne sesongen.

- Han er på en lang liste som vi vurderer, fortalte Shakespeare til ”This is Hull and East Riding”.

Ifølge Sky Sports skal Liverpool være villige til å la 19-åringen få mer førstelagserfaring, men det er fortsatt usikkert om Hull greier å finne de økonomiske midlene som skal til for å få gjennomført låneavtalen.