Mascherano usikker på fremtiden

Javier Mascherano gir inntrykk av at han er usikker på hvor han skal spille når VM i Sør-Afrika er over. Argentineren prøver å lære italiensk mens han er i Sør-Afrika. Steven Gerrard for dyr for Real Madrid?

Javier Mascherano blir satt i forbindelse med en overgang til Inter etter at Rafael Benítez har blitt ansatt som ny manager i Serie A-klubben, og ryktene blir nok ikke mindre etter at spilleren avslører at han nå prøver å lære seg italiensk.
- Jeg lærer italiensk mens jeg er her i Sør-Afrika. Jeg vet ikke hva jeg vil gjøre etter mesterskapet. Vi får se, uttaler Mascherano ifølge ESPN Soccernet.

Fra Italia meldes det at Inter-direktør Marco Branca vil møte representanter for Liverpool på tirsdag for å diskutere en mulig overgang for 26-åringen. Mascherano har tidligere avslørt at familien hans ikke trives på Merseyside.


Gerrard for dyr for Real Madrid?
Den spanske sportsavisen AS skriver at Real Madrid sannsynligvis ikke kommer til å signere Steven Gerrard fordi Anfield-klubben har et prisforlangende på minst 30 millioner euro.