Maxi gleder seg til viktig kamp

Maxi Rodriguez ser fram til sekspoengskampen i Manchester i morgen. Argentineren tror at et positivt resultat mot Manchester City vil kunne få betydning for resten av sesongen.

- Det er en slik kamp alle spillere ønsker å være involvert i, sier 29-åring Maxi Rodriguez til Liverpools hjemmeside før kampen mot Manchester City.

- De er en direkte rival til oss i kampen om fjerdeplassen, slik at det er en viktig kamp.

- Vi kommer til å reise dit med en positiv innstilling og, som alltid, prøve å sikre oss tre poeng.

- Jeg tror ikke det faktum at de har brukt mye penger vil ha noen innflytelse på hva som skjer ute på banen. Uansett hvor mye de har kostet på laget vil det fortsatt være 11 mot 11.

- Det er opp til oss å forberede oss best mulig. Vi må reise det med den riktige mentaliteten, være våkne, intelligente og prøve å sette vårt preg på kampen og bestemme.

- Vi vet at dersom vi kan få tre poeng der, da vil det være virkelig positivt i forhold til vår selvtillit for resten av sesongen.

Maxi Rodriguez har hatt en nokså anonym start på sin karriere i Liverpool, hvor den rutinerte argentineren har bidratt mer med arbeidsmoral og taktisk klokskap enn kreativitet og offensive kvaliteter så langt. Det at han ikke var tilgjengelig mot Unirea i midtuka kan imidlertid spille til hans fordel og vi tror Rafa Benitez vil bringe den erfarne argentineren tilbake på laget. Der vil han imidlertid ikke møte sin landsmann Carlos Tevez, som av familiære årsaker for tiden er i hjemlandet.

- Du kan ikke benekte at han er en topp spiller, en god angriper og en målscorer, sier Maxi om Tevez.

- Det viktige for oss er uansett å konsentrere oss om vårt eget spill. Hvis vi har den rette innstillingen, spiller bra, er sterke mentalt og spiller gjerrig, da tror jeg vi vil gjøre det bra.

- De har flere enn en god spiller, men vi må konsentrere oss om våre egne styrker og sørge for at vi bruker dem riktig.