Maxi kan komme inn

Maxi Rodriguez er aktuell som eventuell erstatter for skadeplaget Veron. Liverpool topper ”scoringstatistikken”.

Startplass for Rodriguez?
Selv om Juan Sebastian Veron etter kampen mot Nigeria hevdet at det kun var krampe i høyre legg som gjorde at han måtte ut, sies det at det argentinske legeteamet vurderer situasjonen dag for dag i forhold til om veteranen blir klar til neste kamp mot Sør-Korea. Maxi Rodriguez kom inn for Veron i forrige kamp, og kan også bli mannen som kommer inn i den første VM-kampen på torsdag dersom Veron ikke blir klar.


Flest mål av Liverpool og Bayern
Det scores lite i Sør-Afrika, og en avslutter første kamprunde av gruppespillet først i morgen. En foreløpig oppsummering av Liverpools innsats må likevel være at de røde har satt sitt preg på turneringen så langt.

Mascherano og Rodriguez avsluttet for Argentina i 1-0 seieren mot Nigeria, og det samme gjaldt Gerrard, Johnson og Carragher mot USA. Javier Mascherano, Steven Gerrard og Glen Johnson ble også nevnt blant banens beste i de to kampene.

Dirk Kuyt nettet for Nederland i 2-0 seieren mot Danmark, da Daniel Agger ble tilkjent et selvmål da han stod i veien på et forsøk på klarering av egen forsvarer, og nederlenderne vil ved siden av Argentina og England fortsatt være favoritter til avansement.

Da ser det verre ut for danskene og også Hellas som tapte mot Sør-Korea. Martin Skrtel og Slovakia fikk heller ingen god start med en sen utligning for New Zealand i deres første kamp.

Før morgendagens kamp for Spania har åtte av ti fra Liverpool vært på banen, da Sotirios Kyrgiakos og Ryan Babel er de som har måttet slite benken.

Scoringer av Kuyt og Steven Gerrard gjør at det til nå er Liverpool og Bayern Munchen som er de eneste klubbene som har mer enn en målscorer i mesterskapet. Klose og Müller nettet for Tyskland av spillerne til Bayern.