Maxi offisielt klar

Liverpool FC melder at Maxi Rodriguez offisielt er klar for klubben på free transfer fra Atletico Madrid. Han har skrevet under en 3,5 årskontrakt, og fått trøye nummer 17.

Liverpool FC melder at de har sikret seg Maxi Rodriguez. Han kommer gratis fra Atletico Madrid. Argentineren har blitt enig med Liverpool om en kontrakt med varighet på 3,5 år, og har blitt tildelt trøye nummer 17. Kun den internasjonale klareringen mangler før alt rundt overgangen er i havn.

Rafael Benitez føler seg trygg på at 29-åringen har de nødvendige kvaliteter som skal til for å bli en suksess i Premier League.

- Vi er ute etter spillere med karakterstyrke og gode holdninger. Maxi har spilt for Argentina og Atletico Madrid, og er en spiller med personlighet. Han kan spille i tre posisjoner, på høyreflanken, på venstreflanken eller som hengende spiss. Han er en kar med veldig positive holdninger, og det er hva vi har vært på utkikk etter, kommenterer Benitez.

- Han er komfortabel med ballen, og er god til å holde på den. Han er i stand til å komme inn i feltet og score mål. Han er en god avslutter. Hvert år scorer han mellom fem og 15 mål fra høyrevingen.

- Jeg vet han ikke gjorde det bra mot slutten i Atletico Madrid, men han spiller veldig bra for Argentina, og ønsker å imponere i VM.

- Han kjenner Mascherano og Torres, og kan gi noen av de andre spillerne et løft. Jeg tror han vil kunne omstille seg til engelsk fotball, fordi han er en dyktig spiller som finner gode posisjoner ute på banen. Det er et spørsmål om å venne seg til tempoet i spillet, og han vil trenge litt tid til det. Men med disse spillerne rundt seg vil det bli lettere for ham.

- Rodriguez er en annen type spiller enn vi har fra før, og vil gi konkurranse til Kuyt på høyreflanken sammen med Nabil El Zhar og Yossi Benayoun. Han vil gi oss mulighet til å utnytte troppen på en annen måte, og hvile spillere om nødvendig for å holde formen intakt.

- Jeg har snakket med ham, og han er veldig godt fornøyd og klar til å komme hit. Jeg har fortalt hva vi venter fra ham, og han er klar til å ta utfordringen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken