Maxi og Mascherano hjem fra VM

Argentina, med Javier Mascherano og Maxi Rodriguez på laget, tapte i dag 0-4 i kvartfinalen for Tyskland. Flere spillere linket.

Argentina knust
Tyskland vant en fortjent seier på Green Point Stadium i Cape Town. Tyskerne utnyttet som første lag i dette VM det som mange trodde var svakhetene til det argentinske laget, nemlig det defensive.

Thomas Müller ga Tyskland ledelsen etter tre minutter. Argentinerne hadde noen spede forsøk, men hadde problemer mot et bastant og tett tysk forsvar. Miroslav Klose økte til 2-0 etter 67 minutter, før Arne Friedrich scoret til 3-0 16 minutter før slutt, etter et fantastisk forarbeid av banens bestemann, Bastian Schweinsteiger. Klose fastsatte sluttresultatet til 4-0 fra kort hold to minutter før slutt.

Javier Mascherano var en av Argentinas beste spillere. "Den lille sjefen" var i perioder fantastisk som defensivt midtbaneanker for Argentina. Men det holdt altså ikke for å skaffe landslaget VM-semifinale.