Maxi ønskes velkommen

Javier Mascherano er glad for å ha en ny lagkamerat og en ny landsmann i Maxi Rodriguez, og rådet kantspilleren til å komme til Anfield.

Maxi Rodriguez spilte sin første kamp for Liverpool fra start mot Wolves på tirsdag. Flankespilleren var en av tre helrøde argentinere på banen, og som alle også kjemper for å spille seg inn i troppen til VM. Ved siden av Javier Mascherano og Emiliano Insua kjenner Maxi også godt til Fernando Torres fra deres tid sammen i Atletico Madrid. Mascherano ser nå fram til å få hjelp av vennen ute på banen, etter å ha bedt ham om å komme til Liverpool.

- Personlig er jeg veldig fornøyd siden han er en nær venn av meg, og også fordi han kan gi noe til Liverpool, sier Javier Mascherano til klubbens hjemmeside.

- Det er bra for meg og det er bra for klubben. Det vil også være til gode for Emiliano Insua og Fernando Torres, som er en annen nær venn av ham, og det er viktig.

- Jeg vil prøve å hjelpe ham så godt jeg kan på alle måter. Jeg vet at det ikke er lett når du kommer til et nytt land med et nytt språk og med en ny kultur, men han vil ha venner som meg og Fernando. Han har vår støtte.

- Jeg tror han kan gjøre det virkelig bra her. Jeg har spilt lenge sammen med ham på landslaget og han vil alltid gi hundre prosent. Han er en kvalitetsspiller.

- Jeg sa til ham at Liverpool var det beste alternativet for ham og at han skulle komme hit og hjelpe oss. Jeg håper at Maxi kan få suksess her.