Maxi på vei ut

I følge den katalanske sportsavisen El Mundo Deportivo er Liverpool i avanserte samtaler med Espanyol om en overgang for Maxi Rodriguez, etter at spilleren har fått beskjed om at han kan forlate Liverpool FC etter kun et halvt år i klubben.

For et halvt år siden kom Maxi Rodriguez til klubben fra Atletico Madrid, men til tross for noen gode kamper mot slutten av forrige sesong skal ikke den argentinske landslagsspilleren være i Roy Hodgsons fremtidsplaner. Han skal ha fått beskjed om at han kan få forlate klubben, melder El Mundo Deportivo.

Espanyol, som var Maxi sin arbeidsgiver fra 2002 til 2005, skal være i samtaler med spilleren, men ønsker først og fremst å få spilleren på lån. Liverpool skal kun være interessert i en permanent avtale, for å få inn midler for Roy Hodgson på overgangsmarkedet. Klubbene skal allerede ha kommet langt i forhandlingene.

Maxi har spilt 17 kamper for de røde, og har tre år igjen på sin 3,5 årskontrakt. Dermed kan de røde fort stå igjen uten noen argentinere i førstelagsstallen neste sesong. Forrige sesong hadde man tre.