Maxi tror Mascherano fortsetter i LFC

Maxi Rodriguez forteller at landsmannen Javier Mascherano elsker Liverpool, og føler seg sikker på at midtbanekollegaen skriver under en ny langtidskontrakt med de røde.

Javier Mascherano har signalisert at han akter å fortsette karrieren i Liverpool, og er klar for å skrive under en ny langtidskontrakt med Anfield-klubben. Maxi Rodriguez mener det vil være en enorm vitamininnsprøytning for klubben, den dagen kontrakten er signert.

- Javier er en fantastisk spiller, og det vil være veldig gode nyheter for klubben den dagen han skriver under sin nye kontrakt, uttaler Maxi til Liverpoolfc.tv.

- Han er en fantastisk kar å ha i garderoben. Han inspirerer oss andre. Han elsker å spille for Liverpool, foran disse vidunderlige supporterne. Jeg vet han gleder seg til å spille for denne klubben i mange år fremover, legger han til.

Rodriguez trives selv som plommen i egget etter overgangen fra Atletico Madrid i januar.

- Jeg har følt meg komfortabel her fra første dag av, og jeg har funnet meg ekstremt godt til rette. For meg er laget det viktigste, og jeg prøver alltid å hjelpe laget. Det spiller ingen rolle om jeg spiller ute til venstre eller ute til høyre. Jeg er komfortabel i begge posisjoner.